ACO SPOTLESS COVER STICK 3,5G

5/5
8,60 € (2457,14 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Hoitava peitepuikko epäpuhtaalle iholle. ACO Spotless Cover Stick peitepuikko hoitaa ja peittää epäpuhtaudet, finnit, näppylät ja mustapäät. Kätevä peitepuikko rauhoittaa ihoa ja kuivattaa näppyjä sekä vähentää ihon punoitusta. Peittää näpyt pitkäkestoisesti ja sopii myös meikin alle. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Levitä puikkoa aamulla epäpuhtaille ihoalueille ja finnien päälle.

Tuotteen koostumus

Paraffinum liquidum, calcium carbonate, isopropyl myristate, zinc oxide, cera microcristallina, synthetic wax, petrolatum, Cera carnauba, paraffin, talc, allantoin, polyethylene, alumina, silica, CI77891, CI77492, CI77491, CI77499.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Huippu!
Sopii omalle iholle ja hoitaa tehtävänsä paremmin kuin muut kokeilemani. Auttaa myös alkavaan tai hiipuvaan herpekseen! :D
Paras
Paras peitepuikko! Ei pelkästään peitä, vaan rauhoittaa ja kuivattaa samalla epäpuhtauksia. Itselle sävy sopii, mutta aika tumma varmaan useimmille.
Lisää sävyjä
Tuote toimii kyllä silloin tällöin tehtävässään pitää näppylät kurissa, mutta näyttää vähintäänkin yhtä pahalta kuin itse finnit tällaisella normaalia vaaleammalla iholla.
Paras peitepuikko!
Tekee tehtävänsä eikä lisää näppylöitä ym epäpuhtauksia antiseptisyytensä vuoksi! Halpan hintansa vuoksi suosittelen erityisen lämpimästi!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ACO SPOTLESS COVER STICK 3,5G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.