ACO FOR MEN ORIGINAL ANTIPERSPIRANT ANTIPERSPIRANTTI 50 ML

8,00 € (160,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Mieto ja tehokas antiperspirantti miehille. Miehekkään tuoksuinen ACO For Men Original antiperspirantti antaa 48 tunnin suojan hikoilua vastaan. Tuotteen ainesosat kosteuttavat ja estävät hienhajua. Alkoholiton.

Tuotteen käyttö

Levitä antiperspiranttia puhtaille kainaloille.

Tuotteen koostumus

Aqua, aluminum chlorohydrate, PEG-40 hydrogenated castor oil, hydroxyethylcellulose, triethyl citrate, propanediol, citric acid, sodium benzoate, parfum.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ACO FOR MEN ORIGINAL ANTIPERSPIRANT ANTIPERSPIRANTTI 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.