ACO ECZEMA TREATMENT CREAM 30 G

4/5
10,40 € (346,67 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Kortisoniton voide iholle. ACO Eczema Treatment Cream sopii lieviin ja keskivaikeisiin atooppisen ihottuman oireisiin, kuten kutinaan, punoitukseen ja kuivuuteen. Voiteen ainutlaatuinen koostumus tukee ihon omaa korjausmekanismia vahvistamalla ja parantamalla läpäisyestettä, mikä tekee siitä suojaavamman ärsykkeitä vastaan. Hajusteeton. Imeytyy helposti, eikä tunnu rasvaiselta. Kliinisesti tutkittu.

Tuotteen käyttö

Levitä voidetta ohuelti 2-3 kertaa päivässä puhtaalle hoidettavalle alueelle. Lisää voidetta aina suihkun tai kylvyn jälkeen. Sopii päivittäiseen käyttöön niin kauan kuin oireet jatkuvat. Yli 6-vuotiaille.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, glyceryl stearate, cetaereth-20,cetaereth-12, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, modified alumino-silicate minerals, alkaline earth minerals optimised for atopic eczema treatment, cocoglycerides, cetyl alcohol, skin identical ceramide complex (ceramides, phytosphingosine, cholesterol, sodium lauroyl lactylate, carbomer, xanthan gum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin), isopropyl myristate, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, sodium hydroxide.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Ennaltaehkäise ongelmat
Atooppisen ihon ärsytysekseeman (talvi-ilma, käsien pesu) ennaltaehkäisyyn täydellinen tuote. Alkava ärsytysihottuma ja atooppisen ihon talvinen hilseily ja halkeilu lykkääntyi tai parani kokonaan. Tuote imeytyy sekunneissa eikä iho jää tahmaiseksi. Acon voiteen käyttö on miellyttävämpää kuin tavanomaisten atooppisen ihon hoitoon käytettävien hyvin rasvaisten voiteiden käyttö, jotka monesti jäävät käyttämättä koska paksu voide jää lillumaan iholle ja estää päivittäisten asioiden hoitamisen. Tätä kun käyttää 1-2krt/pvä niin ongelmat eivät pääse pahenemaan tasolle jossa tarvitaan apteekin rasvaisimpia voiteita ja kortisonia. Vaikeaksi päässeeseen ihottumaan ja ärsytykseen hoitavuus ei enää välttämättä riitä tai paraneminen ottaa ainakin useita päiviä, mutta miksi päästää iho huonoon kuntoon kun voi ennaltaehkäistä? Isompi pakkaus kotikäyttöön tulisi tarpeeseen, tämä pieni kulkee käsilaukussa mukana.
Krooninen ekseema rauhoittui
Kutinaa poistava ja imeytyi hyvin.
Ei toimi atopiaan
Ostin ko. voiteen kokeiluun, mutta jo parin käyttökerran jälkeen huomasin, että iho on silti kuiva, kipeä ja hilseilevä jo alle 20min laittamisen jälkeen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ACO ECZEMA TREATMENT CREAM 30 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.