ACNICYL CREAM 30 ML

4/5
11,20 € (373,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen voide finnejä, epäpuhtauksia ja aknea vastaan. Acnicyl voiteen maitohappo poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja avaa tukkeutuneet ihohuokoset. Hajusteeton voide palauttaa ihon luontaisen kosteuden.

Tuotteen käyttö

Levitetään aamuin illoin huolellisesti puhdistetulle iholle, ongelma-alueelle. Varotaan kosketusta silmiin. Käytetään vähintään 6 viikon ajan ja sen jälkeen tarvittaessa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytetään Acnicyl Cleanser -puhdistusgeeliä ihon puhdistukseen.

Tuotteen koostumus

Aqua, cyclodextrin, squalane, lactic acid, dimethicone, phenethyl dimethicone, octyldodecyl myristate, PEG-11 avocado glycerides, cetyl alcohol, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, capryloyl glycine, PEG-75 stearate, panthenol, ceteth-20, steareth-20, sodium hydroxide, xanthan gum.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (5)

Kuuden viikon kokeilu ei tuottanut toivottua tulosta
Käytin tuotetta aamuin illoin kuuden viikon ajan, ja ihoni oli koko sen ajan ihan yhtä huonossa kunnossa, ellei jopa huonommassa kuin alkuun. En suosittele.
Hyvä pitämään finnit aisoissa
Ei aiheuttanut normaalisti aknetuotteille tyypillistä aloituksen jälkeen ilmenevää voimakasta hilseilyä tai punoitusreaktiota, mutta silti finnit pysyivät poissa. Minulla ongelmallinen iho, joka reagoi hyvin herkästi ympäristöön. Esim. yhden päivän raskaampi meikki ja hikoilu yhdessä saavat edellisenä päivänä tasaisen ihoni villiintymään. Tämä tuote sekä Basiron (myös yliopistonapteekista saatava) ovat ainoat, joista apua!
Toimii!
Rauhoitti näppyisen ihon viikon päivittäisellä käytöllä.
Todella hyvä niin punoittaville finneille, kuin ihonalaisille ja toimii erittäin hyvin myös mustapäille.
Aivan loistava tuote, punoittava finni rauhoittuu jo päivässä kun laittaa voidetta useita kertoja. Sopii niin nuorille kuin jo vanhemmillekin ketkä kärsivät finneistä.
Tehokas mutta hellävarainen!
Ainoa tuote joka todella toimi näppyihin mutta ei kuitenkaan kuivattanut jo valmiiksi pintakuivaa ihoani! Suosittelen testaamaan!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ACNICYL CREAM 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.