ACNEX PUHDISTUSLIUOS 150 ML

5/5
9,60 € (64,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ihon rasvaisuutta vähentävä ja bakteereja tuhoava puhdistusliuos. Acnex estää talirauhasten tukkeutumista ja ihomatojen muodostumista. Suojaa myös ihon pintaa liialliselta kuivumiselta. Sisältää alkoholia. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Puhdistettavat alueet pyyhitään liuokseen kostutetulla pumpulitupolla 1-2 kertaa vuorokaudessa. Ihon huuhtelua vedellä välittömästi Acnexin käytön jälkeen tulee välttää. Varottava liuoksen joutumista silmiin. Hyvään tulokseen päästään puhdistusliuoksen säännöllisellä käytöllä.

Tuotteen koostumus

Aqua, alcohol denat, glycerol, betain, lactic acid, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (9)

Toimii todella hyvin
Ostin kokeeksi 15 v. tyttärelle, toimii todella hyvin.
Tehoton
Tähän tuotteesen meni rahat hukkaan. Kasvoille omalle pintakuivalle sekaiholleni en uskaltanut edes kokeilla mutta rintakehän näppyihin ei mitään apua.
Toimii
Hyvin toimiva tuote. Muutaman käyttökerran jälkeen näpyt häviävät naamasta, eikä uusia synny enää niin helposti. Käytön lopettamisen jälkeen uusia näppyjä alkoi ilmestyä heti.
Huipputuote
Toimii todella hyvin. Jo muutaman käyttökerran jälkeen näpyt rupes häviämään ja jatkuvassa käytössä ei uusia edes ilmesty. Huippu tuote.
Tehokas, mutta kuivattava
Toimii tehokkaasti ja saa naaman kukkimisen kontrolliin. Miinusta tuotteen käyttäjänä on sen ihoa kuivattava vaikutus (itsellä herkkä iho).
Toimiva tuote
Suhteellisen hyvin toimiva tuote. Ainakin paremmin pysyy kurissa ihon ongelmat.
Hyvä
Hyviä kuivattamaan akne ihoa ja paiseita joita syntyy ainakin minulla suklaasta. Suosittelen kaikille finni ihmisille
Loistotuote
Tämä tuote on pelastanut minut kerta toisensa jälkeen. Leuan ja kaulan alueelle tulee todella helposti finnejä. Pyyhin tällä nuo alueet aamuin ja illoin ja olen saanut finnit kuriin. Tämä on aivan ehdoton luottotuotteeni, jota ilman en voi elää.
Erinomainen
Poistanut selästä ja naamasta finnejä todella hyvin, eikä ole kuivattanut, vaan toiminut oikeasti. Käyttänyt sekä paikallisesti että hieman laajemmalle alueelle kerrallaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ACNEX PUHDISTUSLIUOS 150 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.