ACC SINUS NENÄSUIHKE 20 ML

4/5
11,90 € (595,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hypertoninen (3 %) merivesinenäsuihke, johon on lisätty n-asetyylikysteiiniä. ACC sinus nenäsuihke helpottaa nenän tukkoisuutta, puhdistaa ja kosteuttaa nenän limakalvoja. Suihke rauhoittaa vuotavan nenän sekä estää pienhiukkasten ja bakteerien kiinnittymisen nenän limakalvolle. Soveltuu myös päivittäiseen käyttöön. Minttuaromi.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 3-vuotiaille 2-3 suihketta kumpaankin sieraimeen 3-4 kertaa päivässä. Tuotetta ei saa käyttää, mikäli nenästä vuotaa tai on äskettäin vuotanut verta.

Tuotteen koostumus

Puhdistettu vesi, natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumkloridi, kalsiumkloridi, N-asetyylikysteiini, metyylisulfonyylimetaani, natriumbikarbonaatti, natriumaskorbyylifosfaatti, dinatrium-EDTA, natriumdehydroasetaatti, sitruunahappomonohydraatti, kaliumsitraatti, bentsyylialkoholi, minttuaromi.

Tuotearviot (6)

Epämiellyttävä
Epämiellyttävä haju (minttuaromi)? , ei ollut minusta yhtä hyvä, kuin NASO-NaCI, jota ei löytynyt apteekista. Hinta on myös tupla Nasoon nähden.
Auttaa tukkoisuuteen
Nenäsuihke avaa nenän hengitystiet ja helpottaa tukkoista oloa moneksi tunniksi!
Hyvä
Auttoi ja helpotti tukkoista oloa
Toimii, helpottaen nenäntukkoisuutta loistavasti
Hankin uudelleen, olen tyytyväinen
Hyvä
Vaikutti nopeasti
Loistava
Auttoi

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ACC SINUS NENÄSUIHKE 20 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.