ABSOLUT TORR - TOSI KUIVA LIUOS 35 ML

5/5
12,20 € (348,57 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hajustamaton antiperspirantti voimakkaan liikahikoilun estoon kainaloissa, käsissä ja jaloissa. Tehokas tuote helpottaa liikahikoilun oireita jopa 7 päivän ajan. Säilöntäaineeton, väriaineeton.

Tuotteen käyttö

Tuotetta levitetään täysin kuivalle iholle illalla ja pestään aamulla pois. Usein käsittely kerran viikossa riittää. Ei saa käyttää kahteen vuorokauteen kainalokarvojen poiston jälkeen. Voi vahingoittaa tai värjätä tekstiilejä (mm. puuvilla) ja metalleja.

Tuotteen koostumus

Alcohol denat., (t-butyl alcohol, denatonium benzoate), aluminum chloride.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (19)

Paras aina liikahikoilua vastaan!
Meikäläinen kuuluu varmaan Top 10 liikahikoilijoiden kerhoon. Kylmällä pakkasilmallakin kainalot läpimärät ulkotakkia myöden, voi hel... sitä tunnetta... mutta ne ajat on onneksi ohi. Absolut Torr toimii itsellä täydellisesti, loppu hikoilu kun seinään, muistaa vaan että kainalot pitää olla kuivat kun ainetta laittaa. Tätä ennen käytin Nivean Triple Dry rullaa, mutta se ei ollut riittävä, Absolut Torr on!
Todella toimiva!
Suosittelen lämpimästi. Tekee mitä lupaa ja kainalot todella pysyvät kuivina viikon. Jopa minulla jolla kainalot olivat märkinä melkein saman tein normaalin deodorantin käyttäjänä. Vinkkinä, että kainalot kannattaa kuivata vaikka hiustenkuivaimella ennen aineen levittämistä. Itselläni toimii hyvin eikä kirvely ole niin voimakasta.
Huippu
Tehokkain ikinä. Tekee juuri sen, mitä lupaa. Käyttöohjetta on noudatettava, kainaloiden oltava rutikuivat ennen levitystä. Käytän noin joka 6. päivä, kestää parit tanssitunnitkin siinä ajassa. Kainalokarvojen höyläämistä en suosittele, itselläni kirvelee jos höylään, epilaattorilla toimii hyvin, ei kirvele. Ensimmäisellä käyttökerralla saattaa kirvellä jonkin aikaa ihan reippaasti, mutta ihon tottui nopeasti.
Hyvä hinta-laatusuhde
Tämä toimii, kun mikään muu ei toimi. Yhden tähden vähennys siitä, että herkkäihoisille voi aiheuttaa reaktion.
Ainoa laatuaan
Ainoa tuote, joka todella estää hikoilun. Toimii varsinkin satunnaisesti ja kuumissa olosuhteissa, säännöllisesti käytettynä hieman ärsyttää herkkää ihoa.
Tehokas apu hikoiluun
Tuotteen käyttö on helppoa ja todella toimii! Omassa käytössä ollut nelisen vuotta runsaan hikoilun vuoksi ja olen ollut erittäin tyytyväinen.
Toimiva tuote!
Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen, se estää hikoilun todella hyvin. Jonkin verran kirvelyä, mutta aine toimii koska on vahva.
Poistaa hienhajun erinomaisesti.
Helppokäyttöinen ja tehokas.
Erittäin hyvä tuote, kestää pitkään ja pidemmällä käytöllä tarvitsee harvemmin, ei enää hikisiä vaatteita!
Tykkään tuotteesta erittäin paljon, hikoilu pysyy poissa ja paidat kuivina, pidemmällä käytöllä tarvitsee käyttää harvemmin, loistava tuote!
Todella hyvä
Tehokas, helpottaa elämää
Toimiva tuote
Tämä tuote on ollut käytössä jo monta vuotta ja toimii todella hyvin.
Huippu tuote
Estää hikoilun pitkäksi aikaa. Ihan loistava tuote! Todella tehokas.
Pitkäkestoinen apu liikahikoiluun
Tämä todella toimii. Käyttö on mukavaa ja helppoa, kun teho kestää pitkän aikaa. Aluksi hieman useammin, mutta käytön jatkuttua kerta viikkoon tai jopa harvemmin riittää.
Loistava
Kärsin pitkään hormonaalisesta liikahikoilusta ja kokeilin kaikki mahdolliset antiperspirantit. Olin skeptinen tätäkin kohtaan, mutta tämä toimii täydellisesti. Suosittelen kaikille, jotka kärsivät liiallisesta hikoilusta.
Stoppi hielle!
Tehokas apu hikoiluun. Kerta riittää pitkäksi aikaa.
Ainoa tuote, joka auttaa runsaaseen kainalohikoiluuni
Toimii tehokkaasti, mutta jättää hieman kutisevan tunteen kainaloihin. Pahin kutina helpottaa ensimmäisen vuorokauden jälkeen.
Kainalot pysyvät kuivina, mahtavaa ainetta.
Ollut käytössä jo vuosia, en vaihda mihinkään.
Toimii
Estää liiallisen hikoilun.
Todella hyvä tuote!
Pitää hikoilun kurissa 6-9 päivää. Ei enää inhottavia hikitahroja paidoissa :)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ABSOLUT TORR - TOSI KUIVA LIUOS 35 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.