ABICIN 30% PIHKALAKKA +SIVELLIN PULLO 10 ML

4/5
18,00 € (1800,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Abicin pihkalakka on valmistettu puhdistetusta kuusen runkopihkasta. Kuusen pihkan ainesosat ovat laajakirjoisesti antibakteerisia ja antifungaalisia. Lakka tehoaa aikuisten lievään ja keskivaikeaan kynsisieneen sekä jalkasilsaan ja kynsivallin tulehdukseen.

Tuotteen käyttö

Lue pakkauksen käyttöohjeet tarkasti ennen käyttöä. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Levitä lakkaa siveltimellä suoraan hoidettavalle alueelle ohut kerros ja anna kuivua 15 min. Kynsivallin tulehdukseen: infektoitunut alue käsitellään pihkalakalla kerran päivässä. Erillistä suojasidettä ei tarvitse käyttää. Kynsisieneen: käsittele infektoituneet kynnet vähintään 2 kertaa viikossa. Jatka hoitoa kunnes terve kynsi on kasvanut vauriuoituneen kynnen tilalle. Kynsisienen paikallishoito kestää tavallisesti 3-12 kuukautta. Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei hartsiallergisille. Ei lapsille. Lakkapullon korkki pidettävä huolellisesti suljettuna haihtumisen estämiseksi.

Tuotteen koostumus

Ethanol denat., Norway spruce (Picea abies) resin, methoxyisopropanol, propylene glycol, isopropyl myristate.

Tuotearviot (9)

Ok
Toimii mutta täytyy käyttää vuoden verran. 2kk tulokset hyviä mutta tosiaan värjää kynnet ja kaikki nöftä tarttuu kynsiin eikä ilman sukkia kehtaa olla ihmisten ilmoilla. Toimii oikein käytettynä silti ja suosittelen.
Riittoisa ja tehokas
Nyt olen käyttänyt n. 3 kk ohjeiden mukaan. Keltaisuus kynnestä on hävinnyt ja ontot kohdat kynnen alta ovat ns. kasvaneet pois. Hieman paksuutta ym. on vielä mutta selkeästi sieni häviää kynnen kasvaessa. Erityisen tyytyväinen olen tuotteen riittoisuuteen, tämä kestää pitkään verrattuna muihin kalliisiin kynsisientä hoitaviin tuotteisiin!
Toimii erittäin hyvin
Toimii erinomaisesti kynsisieneen ja kynsivallien tulehduksiin, jos vain malttaa hoitaa ohjeiden mukaan.
Ei tehonut jalkasilsaan
Näytti vain levittävän silsaa varvasväleistä jalkapöytään.
Ei mieleinen
Tuote kerrostuu rumasti kynsiin ja värjää ne keltaiseksi. Teho oli ihan ok mutta kynnet olivat todella kauheat kun kuivuneeseen lakkaan tarttui kaikki roskat yms. sukista tulleet kuidut.
Tuntuu tehokkaalta
Alkumetreillä vasta tuotteen käytössä mutta tuntuu että tehoaa. Kannattaa hioa kynttä / kynsiä viilalla karheiksi ennenkuin levittää pihkan mukana tulevalla siveltimellä. Todella helppokäyttöinen, ei tahraa. Riittoisa tuote vaikka purkki on pieni. Tuotteessa on ihana pihkan tuoksu.
Pihkainen neste
Jalkojen kynsisieni sai kyytiä. Lisäsin lakkaa vain tarvittaessa ja suojasin talouspaperilla. Jatkoin hoitoa n. 12 kk. Tuloksena terveet puhtaat kynnet. (Kuinkahan kauan?)
Metsäinen tuoksu
Olen juuri aloittanut kynsien hoidon, aluksi voin sanoa ,et hyvältä tuntuu arvioin lisää jatkossa
Tehokas tuoksu, ei toiminut meilä
Kokeiltu 1 vuosi, ei toiminut. Ehkä kynsisieni ollut jo liian kauan...

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ABICIN 30% PIHKALAKKA +SIVELLIN PULLO 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.