ABICARE CREME RAUHOITTAVA EMULSIOVOIDE 20 ML

11,90 € (595,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Luonnollisesti rauhoittava ja kutinaa hillitsevä emulsiovoide. AbiCare® Creme rauhoittava emulsiovoide on luonnollisesti kosteuttava ja rauhoittava emulsiovoide ärtyneelle iholle. Emulsiovoide pohjautuu Repolarin kehittämään ja patentoimaan pihkaliuokseen. Kuusenpihkalla on antimikrobinen (bakteerit, hiivat ja rihmasienet) ja tulehdusreaktiota hillitsevä vaikutus. Lisäksi voiteessa on E-vitamiinia, joka toimii vahvana antioksidanttina estäen vapaiden radikaalien haittavaikutuksia ihosoluissa. AbiCare® Creme on valmistettu herkällekin iholle sopivista luonnon raaka-aineista. Tuote sopii ohuen koostumuksensa ja tehokkaan rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta ihottumiin, hyönteisten pistoihin, näppylöille tai muille pienille ihovaurioille.

Tuotteen käyttö

Levitä AbiCare® Creme emulsiovoidetta ärtyneelle iholle tarpeen mukaan 1-3 kertaa päivässä. Tuote ei sovellu hartsiyliherkille. Emulsiovoide ei sisällä kortisonia.

Tuotteen koostumus

Aqua, propanediol, glycerin, caprylic/ capric triglyceride, decyl cocoate, polyglyceryl-6 stearate, cetyl alcohol, Picea abies resin, glyceryl stearate, DL-alpha-tocopherol acetate, chondrus crispus, polyglyceryl-6 behenate, xanthan gum, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ABICARE CREME RAUHOITTAVA EMULSIOVOIDE 20 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.