A-VITA PLUS NENÄVOIDE 10 G

5/5
10,90 € (1090,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

A-vita Plus nenävoide kosteuttaa tehokkaasti ja hoitaa nenän limakalvoja sekä rohtuneita ja ärtyneitä nenänpieliä. Voide edistää nenän epiteelin uudistumista ja suojaa ihoa ja limakalvoja.

Tuotteen käyttö

Pieni määrä voidetta levitetään nenänpieliin ja/tai sierainten sisäpuolelle 1-3 kertaa päivässä.

Tuotteen koostumus

A-vitamiinipalmitaatti (0,05 %), dekspantenoli (5,0 %), kauran (Avena Sativa) proteiinihydrolysaatti (0,1 %), butyylihydroksianisoli (BHA), vaseliiniöljy, valkovaseliini.

Tuotearviot (1)

Paras nenävoide
Paras nenävoide jos kuivuneet limakalvot.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: A-VITA PLUS NENÄVOIDE 10 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.