A-VITA PLUS NENÄTIPAT 30 ML

5/5
11,80 € (393,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokkaasti kosteuttavat ja hoitavat nenätipat kuivien limakalvojen hoitoon. A-vita plus nenätipat  suojaavat öljymäisen koostumuksensa ansiosta ja edistävät limakalvon uudistumista ja paranemista.

Tuotteen käyttö

Ravista pulloa ennen käyttöä. Tiputa kumpaankin sieraimeen 2-3 tippaa 4-5 kertaa päivässä. Säilytetään huoneenlämmössä.

Tuotteen koostumus

A-vitamiinipalmitaatti (0,05 %), dekspantenoli (0,1 %), butyylihydroksianisoli (BHA), vaseliiniöljy, valkovaseliini.

Tuotearviot (3)

Selvästi hyödyllinen
Päälle kuuskymppisenä on nenä kuivunut tukkoon nukkuessa mikä häiritsee unta. Tuotteen käyttö ennen nukkumaanmenoa auttaa selvästi.
Huippu!
Meidän perheen vakiotuote! Minulla on kuivat nenän limakalvot, tämän avulla aivastelu on vähentynyt ja verestely loppunut. Miehellä on hävinnyt aiemmin vaivannut nenäverenvuoto kokonaan. Suosittelen!
Suosittelen!
Aivan loistava apu nenän kuiville limakalvoille. Loppui veren vuoto tämän avulla. Miinuksena hankala laittaa alussa, mutta kun tekniikan oppi niin laitto oli helppoa eikä ainetta valunut hukkaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: A-VITA PLUS NENÄTIPAT 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.