A-VITA HYDRA+ NENÄSUIHKE 20 ML

4/5
14,70 € (735,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokkaasti nenän limakalvoja hoitava ja kosteuttava nenäsuihke. Ainutlaatuinen A-Vita Hydra Plus nenäsuihke sisältää hyaluronihappoa ja 4 vitamiinia (A- ja E-vitamiini, dekspantenoli ja biotiini). A-Vita Hydra+ nenäsumute sopii käytettäväksi etenkin ympäristöolosuhteiden (mm. pöly, kuiva sisäilma) tai eri hoitotoimenpiteiden (mm. nenää avaavat sumutteet, happihoito jne.) aiheuttaman kuivan ja/tai atrofisen nenän limakalvojen kuivuuteen ja/tai surkastumiseen. Nenäsuihke on ihanteellinen myös nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon (mm. rinosinuiitti, allerginen nuha, lääkenuha, krooninen atrofinen nuha yms.). Sopii käytettäväksi myös nenän ja sivuonteloiden leikkausten jälkihoitona, normaalin limakalvotoiminnan palautumisen edistämiseksi.

Tuotteen käyttö

2 suihkausta sierainta kohti kahdesti päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan.

 

Tutustu tuotteeseen ja katso video tästä.

Tuotteen koostumus

Dekspantenoli, E-vitamiiniasetaatti, A-vitamiinipalmitaatti, biotiini, hydrogenoitu risiiniöljy 40 haihtuva öljy, ristikkäissidottu hyaluronihappo, etyleenidiamiinitetraetikkahapon (EDTA) natriumsuola, natrium-N-(hydroksimetyyli)-glysinaatti, kaliumsorbaatti, luontaiset makuaineet (eucalyptus), isotoninen puskuriliuos pH 7,2.

Tuotearviot (4)

Tehokas apu kuiville limakalvoille
Käytän tuotetta kuivan sisäilman aiheuttamaan kuivuuteen ja tukkoisuuten. Koen, että sumute pitää nenän limakalvot kosteina. Se on myös vähentänyt tukkoisuuten hoitoon tarvittavien nenäsumutteiden käyttöä!
Ei kosteita ja kirvelee
Ei kosteuta riittävästi ja ärsyttää jo kuivaa nenää. A vita plus parempi.
Hyvin korjaa limakalvoja.
5/5
Tehoton
Ärsyttää limakalvoja, polttelee ja aiheuttaa aivastamisen tarvetta. Ei myöskään kosteuta eikä auta allergiseen nuhaan. En suosittele.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: A-VITA HYDRA+ NENÄSUIHKE 20 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.