10.04.2012

Jukka Niemestä Yliopiston Apteekin uusi apteekkari 

Yliopiston Apteekin uudeksi apteekkariksi on valittu proviisori Jukka Niemi  
(s. 1964)
. Hän aloittaa apteekkarina 1.5.2012 ja toimii myös Yliopiston Apteekki -konsernin toimitusjohtajana. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Oriola-KD Oyj:sta, jossa hän on toiminut Oriola Oy:n toimitusjohtajana vastaten lääkkeiden tukkukaupasta Suomessa ja Baltian maissa.

- Vahva kokemus yritysjohtamisesta, kansainvälisestä liiketoiminnasta ja lääkkeiden tukkukaupasta antavat Jukka Niemelle erinomaiset mahdollisuudet jatkaa Yliopiston Apteekin korkeatasoisten apteekkipalvelujen kehittämistä Suomessa, Virossa ja Venäjällä, sanoo Yliopiston Apteekin hallituksen puheenjohtaja Olli Mäenpää.

- Apteekkipalveluilla on keskeinen rooli toimivan terveydenhuollon kannalta Suomessa. On hienoa päästä kehittämään uusia apteekkipalveluita yhdessä Yliopiston Apteekin osaavien ja työlleen omistautuneiden ammattilaisten kanssa, Jukka Niemi toteaa.

Yliopiston Apteekin väliaikaisena apteekkarina on toiminut syyskuun 2011 lopusta alkaen palvelujohtaja Stiina Piirainen. Hän jatkaa uuden apteekkarin aloitettua Yliopiston Apteekin palvelujohtajana.

Lisätietoja:  
Professori Olli Mäenpää, Yliopiston Apteekin hallituksen puheenjohtaja
puh. 050 535 5834; olli.maenpaa@helsinki.fi